Yleistä Kutsu Urheilija Ohjelma Usko ja Urheilu ry Edelliset Huumeet Kiitokset Alkuun

Särkelä, Tarmo
5-6-vuotiaana olin antanut elämäni Jeesukselle, mutta myöhemmin olin unohtanut Jeesuksen. Elämäni eri vaiheissa lähdin tavoittelemaan maallista kunniaa kaikesta; kilpaurheilusta, amerikkalaisesta jalkapallosta, karatesta... Sitten tuli vaihe kun hyviä ystäviäni alkoi siirtyä tästä maailmasta rajan toiselle puolelle ja tällaiset asiat alkoivat mietityttää. Olin kyllästynyt sisäisessä maailmassani ja kaipasin jotakin suurempaa kuin mitä tämä maailma voi antaa. Pyysin silloista tyttöystävääni, nykyistä vaimoani, Vivekaa lukemaan Raamattua, ja hän ihmetteli miksi. Sanoin, että siitä tulee hyvä olo. Aloin huutamaan Jumalan puoleen. Huusin kohti taivasta: "Jos siellä joku on niin auta minua tässä hetkessä!" Ja siinä samassa tunsin kuinka ikään kuin sellainen sumupilvi laskeutui ylleni ja sain valtavan Jumalan kosketuksen. Menin kotiin ja kerroin tästä vaimolle, mutta hän ei ymmärtänyt asiasta mitään. Hän oli silloin ateisti. Olin sillä reissulla nauttinut runsaasti alkoholia, mutta seuraavana aamuna huomasin, ettei tullut minkäänlaista krapulaa. Se oli ensimmäinen, uusi kontakti Jumalaan, joka alkoi puhutella.
Lapsena olin kuullut, että on olemassa ikään kuin sellainen tienristeys, josta menet joko pimeyteen tai valkeuteen. Aloin todella väsymään maailmaan ja halusin todella antaa elämäni Jeesukselle. Tulin ikään kuin juuri sellaiseen tienristeykseen, josta toisella tiellä oli todella synkkää ja pimeää, oikein ukkosen ilma. Se tie vei oikealle. Toisella puolella paistoi kirkkaana aurinko ja siellä oli hengellinen tilaisuus teltassa, jossa olin päättänyt antaa elämäni Jeesukselle. Lähdin kuitenkin ajamaan sitä pimeää tietä. Ajoin noin 150 metriä kunnes tunsin sisälläni valtavan pahan olon. Päätin kääntyä kohti sitä kirkkautta ja mitä pidemmälle ajoin, sitä syvemmälle itseeni tunsin tuon kirkkauden menevän. Kun pääsin vihdoin kokoukseen ja siellä kysyttiin kuka haluaa antaa elämänsä Jeesukselle ja haluaa rukousta, nostin käteni. Välittömästi luokseni tuli ihmisiä. Tunnustin syntini ja annoin elämäni Jeesukselle uudelleen.
Vihollinen alkoi välittömästi häiritä minua, herätti yöllä ja sanoi: mitä olet mennyt tekemään, mitä ihmiset nyt sanovat? Sanoin: "Jeesus, eikö tähän ole mitään ratkaisua?" Huomasin Raamatun sänkyni vieressä, avasin sen ja silmieni eteen tuli teksti: "Olet juuri uudestisyntynyt". Välittömästi valtava rauha tuli sydämeeni. Jumala vastasi minulle aina Raamatun kautta, joka tilanteessa.

Sanoin Jumalalle, että jos olet elävä tahdon seurata sinua, mutta jos sinua ei ole olemassakaan, en menetä siinä mitään vaikka antaisinkin elämäni sinulle. Aina voin ottaa askeleen taaksepäin, mutta Jumala on todellakin osoittanut olevansa elävä. Tulin uskoon vuonna 1995.
Monet ihmiset lyövät vetoa erilaisista asioista. Haluan sanoa, että Jeesus on sellainen täysosuma, johon ei koskaan tarvitse pettyä! En ole koskaan katunut ratkaisuani!
Jotkut ajattelevat, että on häpeällistä olla uskossa, mutta minä olen ylpeä siitä, että kuulun Jeesuksen puolelle. Hän on uskaltanut mennä ristille ja julkisesti kantaa meidän syntimme. Kun valitsemme Jeesuksen, pääsemme taivaaseen eikä meidän tarvitse mennä helvettiin, missä madot syö eikä tuli siellä koskaan sammu. Minulla on täysi varmuus siitä, että olen menossa taivaaseen, koska minulla on Jeesus sydämessä ja elämäni Herrana.

Urheilu-ura:
Ruotsalaissuomalaisten SM-kisat keihäs 3. Sija
Lentopallo 4. Sarjan ykkönen
Joukkue SM-karate , Rovaniemi, kakkonen
Hiocio kansainvälinen karatekisa nelonen
Aluemestaruus karatekisassa
Amerikkalainen jalkapallo SM 3. 1996
Amerikkalainen jalkapallo SM 2. 2000
Amerikkalainen jalkapallo SM 1. 2001
Suomenmestari joukkue Crocodiles
Euro cup
Urheilukisoja, voimannoston piirimestaruuksia, voimamieskisoja, yleisurheilua ym.
Voit lähettää kysymyksiä tai kokemuksiasi osoitteeseen tarmo.sarkela@luukku.com.